Felejthetetlen élményre vágysz? "ALL HANDS ON DECK!" 

Akár aktív mancsaftként, akár utasként szállnál fel hajóink egyikére, csapatunk végig azon lesz, hogy a lehető legnagyobb kalandban legyen részed. 

Részt vehetsz velünk:

  • egy vagy több napos programokon,
  • pár órás kihajózásokon,
  • naplemente túrákon,
  • versenyeken,
  • pecázásokon.

Fedezd fel a fűzfői öblöt SUP-pal vagy gumicsónakkal! Három kikötői étterem, két strand. Tudtad, hogy az öbölben van egy titkos laguna? Madarak, teknősök, vidrák lakóhelye. Mindent adunk ehhez a kalandhoz! A fényképezőgépet ne hagyd otthon! 

Saját kabin egy 12 fős hajón. 2 éjszakát idegen kikötőben töltünk, ahol felfedezzük a környéket (séta, vacsora).

Ha nagyobb függetlenségre vágysz és szeretnéd az alapokat elsajátítani irány a Balaton egy napra! A szél erősségétől és irányától függően meghatározunk egy úti célt, ahol lehetőség van egy ebédet elfogyasztani. Útközben lehorgonyozva csobbanhattok egyet a Balatonban! 

A 2 órás balatoni vitorlástúra programunk mindenki számára ideális választás, aki belekóstolna a vitorlázás esszenciájába. Valódi kedvcsináló, ami bevezeti az érdeklődőt, milyen is szelni a habokat. 

Húnyd be a szemed és képzeld el, ahogy a hullámok csobognak, a Nap lenyugvó fényei megcsillanak a Balaton viztükrén. Csodás látvány ugye? Hát ilyen egy Naplemente túra velünk. 

Légy részese a valódi vitorlás sportélménynek télen is! Hagyományteremtő jelleggel a téli vitorlás verseny részvétel minden bátor hideg szelet kedvelő előtt nyitva áll.

Neked csak a Balaton halk morajlására és a tóban megbúvó zsákmányra kell összpontosítanod, a többit bízd ránk. Horgászat a magyar tengeren.